XTNT is in beweging en zoekt een adviseur Minder Hinder

 

We reizen vaker, met meer mensen en op meer manieren dan ooit tevoren. Met een toenemende druk op onze wegen, fietspaden en sporen tot gevolg. Niets doen is geen optie. Daarnaast moet veel infrastructuur ook nog in onderhoud. Dit zorgt voor nog meer hinder voor de weggebruiker.

Als adviseur Minder Hinder bij XTNT werk je aan toonaangevende Minder Hinderprojecten. Voorbeelden hiervan zijn de Renovatie van de Velsertunnel en de Heinenoordtunnel, de Nieuwe N200 en het wegverbredingsprogramma Schiphol-Amsterdam-Almere. Daarnaast zorgen wij ook voor bereikbaarheid bij evenementen en grote onderhoudsopgaven in stedelijk gebied. XTNT is uniek in haar aanpak: we kiezen voor één gebundelde aanpak van verkeersmanagement, mobiliteitsmanagement, smart mobility en bereikbaarheidscommunicatie. We werken hierbij het liefst gebiedsgericht en zetten spraakmakende, echt op de doelgroep aangepaste bereikbaarheidscampagnes in.

snelweg met logo van XTNT en tekst 'XTNT is in beweging en zoekt jou!' Adviseur Minder Hinder

Wat verwachten we van jou?

Je hebt enkele jaren ervaring als adviseur Minder Hinder bij de overheid of een adviesbureau. Je gelooft net als wij in een gebiedsgerichte aanpak, waarbij verkeersmanagement, mobiliteitsmanagement, smart mobility en bereikbaarheidscommunicatie samengaan. De processen bij de overheid ken je. Je werkt daadkrachtig en op een enthousiaste manier aan het opstellen van gedragen bereikbaarheidsplannen om hinder te beperken. Naast het opstellen van deze plannen krijg je energie van het uitrollen van de maatregelen en de uitvoering van de projecten. Je kunt draagvlak creëren. En je hebt oog voor de verschillende doelgroepen waar je mee te maken hebt.

Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig. Je wilt graag een bijdrage leveren aan mobiliteitstransitie en bent niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Met verschillende partijen die je verder kunnen helpen de hinder te beperken, zoek je de samenwerking op. Denk hierbij aan de samenwerking met opdrachtgevers. Maar ook met diverse marktpartijen (bijvoorbeeld in het kader van smart mobility).

Je hebt bij voorkeur een verkeerskundige achtergrond. En het is een pre als je een relevant netwerk hebt waaruit je opdrachten kunt verwerven.

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn een echt mensenbedrijf met een goede thuishaven (hartje centrum in Utrecht) voor onze medewerkers. Plezier in het werk staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit die veilige basis durven we net wat meer: een gekke gedachte of een scherpe reflectie.

XTNT is in beweging. Het ontwikkelen en begeleiden van onze mensen staat daarbij op 1. Om hen te laten groeien en elke individuele medewerker in te zetten op zijn of haar talenten gebruiken wij de TMA Methode. Een succesvol integraal talent management systeem. Dit jaar zijn wij door TMA genomineerd voor de TMA award.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Vul dan ons sollicitatieformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Eerst wat meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Voor de vacature adviseur Minder Hinder kan je contact opnemen met Jasper de Vries (06-46246142).

Sluit jouw profiel niet aan bij deze vacature maar denk je dat wij echt iets missen als we niet met jou in zee gaan? Overtuig ons en stuur een open sollicitatie.