XTNT is in beweging en zoekt een communicatieadviseur

 

In de file staan is al heel lang niet meer bijzonder. De drukte op de Nederlandse wegen neemt elke dag toe. Het verbreden en nieuw aanleggen van wegen is niet meer de oplossing. Onze samenleving reist steeds flexibeler en beweegt zich steeds sneller. Om ons land bereikbaar te houden en de mobiliteit te verbeteren, neemt de vraag naar gerichte communicatie met reizigers steeds meer toe.

Als communicatieadviseur bij XTNT hou je je onder meer bezig met het bedenken en opzetten van on- en offline campagnes op het gebied van bereikbaarheid en wegwerkzaamheden. Dit doe je altijd in nauwe samenwerking met de adviseurs verkeersmanagement en mobiliteitsmanagement. XTNT kiest voor één gebundelde aanpak van verkeersmanagement, mobiliteitsmanagement, smart mobility en bereikbaarheidscommunicatie. Met deze aanpak zorg je steeds weer voor een innovatieve aanpak die werkt. Je werkt hierbij het liefst gebiedsgericht en weet hoe je een spraakmakende, echt op de doelgroep aangepaste bereikbaarheidscampagne op kunt zetten.

Deze aanpak werkt en wordt ook steeds meer gewoongoed bij onze opdrachtgevers. Daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

snelweg met logo van XTNT en tekst 'XTNT is in beweging en zoekt jou!' Adviseur Minder Hinder

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt enkele jaren werkervaring als communicatieadviseur en in ieder geval affiniteit, en nog liever ervaring, met communicatie rondom mobiliteit en bereikbaarheid. Je zet jouw uitgebreide communicatiekennis en vaardigheden onder andere in voor wegbeheerders die te maken hebben met wegwerkzaamheden die zorgen voor grote hinder. Je luistert goed en zoekt naar manieren om niet zozeer meer maar slimmer te communiceren zodat de boodschap helder en efficiënt overkomt en de hinder wordt beperkt. Je hebt ervaring met omgevingscommunicatie en (online) reputatiemanagement . Je haalt energie uit het zoeken van de samenwerking met allerlei partijen die je verder kunnen helpen je boodschap goed onder de aandacht van de juiste doelgroepen te brengen. Je weet hoe je verschillende doelgroepen kunt vinden, benaderen en aan je kan binden, onder andere via sociale media.

Als adviseur bij XTNT is het belangrijk dat je processen binnen overheden begrijpt, kan sturen en draagvlak en enthousiasme kan creëren. Al onze adviseurs beschikken over bestuurlijke sensitiviteit, zijn ambitieus en niet bang om van de gebaande paden af te gaan. We zijn nieuwsgierig, stellen ons open en zoeken altijd de verbinding.

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn een echt mensenbedrijf met een goede thuishaven (hartje centrum in Utrecht) voor onze medewerkers. Plezier in het werk staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit die veilige basis durven we net wat meer: een gekke gedachte of een scherpe reflectie. XTNT is altijd in beweging. Het ontwikkelen en begeleiden van onze mensen staat op 1. Om hen te laten groeien en elke individuele medewerker in te zetten op zijn of haar talenten gebruiken wij de TMA Methode, een succesvol integraal talent management systeem. Dit jaar zijn wij door TMA genomineerd voor de TMA award.
Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Vul dan ons sollicitatieformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
Eerst wat meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Voor de vacature communicatieadviseur kan je contact opnemen met Amanda Willemze – Hanse (06-13965121)

Sluit jouw profiel niet aan bij deze vacature maar denk je dat wij echt iets missen als we niet met jou in zee gaan? Overtuig ons en stuur een open sollicitatie.

Solliciteer nu