XTNT is in beweging en zoekt een senior communicatieadviseur

(on hold, in gesprek met kandidaten)

 

XTNT wil haar team uitbreiden met een senior communicatieadviseur. Als communicatieadviseur bij XTNT hou je je onder meer bezig met het bedenken en opzetten van on- en offline campagnes op het gebied van bereikbaarheid en wegwerkzaamheden voor onze opdrachtgevers. Je zet spraakmakende, echt op de doelgroep aangepaste bereikbaarheidscampagne op. Dit doe je altijd in nauwe samenwerking met je collega adviseurs verkeersmanagement en mobiliteitsmanagement. Je zet jouw uitgebreide communicatiekennis en vaardigheden onder andere in voor wegbeheerders die te maken hebben met wegwerkzaamheden die zorgen voor grote hinder. Je luistert goed en zoekt naar manieren om niet zozeer meer, maar slimmer te communiceren zodat de boodschap helder en efficiënt overkomt en de hinder wordt beperkt.

De nieuwe collega die wij zoeken heeft minimaal vijf jaar werkervaring als communicatieadviseur en affiniteit met communicatie rondom mobiliteit en bereikbaarheid. Je bent in het bezit van een HBO Communicatie diploma of bijvoorbeeld een Senior Communicatieadviseur C diploma. Je bent gewend projectmatig te werken en bekend met de deadlines die daar ook bij horen. Ervaring met omgevingscommunicatie, overheidscommunicatie en (online)  is een must. Je haalt energie uit het zoeken van de samenwerking met allerlei partijen die je verder kunnen helpen je boodschap goed onder de aandacht van de juiste doelgroepen te brengen. Je weet hoe je verschillende doelgroepen kunt vinden, benaderen en aan je kan binden, onder andere via sociale media.

Als adviseur bij XTNT is het belangrijk dat je processen binnen overheden begrijpt, kan sturen en draagvlak en enthousiasme kan creëren. Al onze adviseurs beschikken over bestuurlijke sensitiviteit, zijn ambitieus en niet bang om van de gebaande paden af te gaan. We zijn nieuwsgierig, stellen ons open en zoeken altijd de verbinding.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

XTNT is altijd in beweging. Het ontwikkelen en begeleiden van onze mensen staat op 1. Om hen te laten groeien en elke individuele medewerker in te zetten op zijn of haar talenten gebruiken wij de TMA Methode, een succesvol integraal talent management systeem. Elke medewerker van XTNT heeft een eigen coach en plezier in het werk vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij regelmatig coronaproof momenten samen om de verbinding met elkaar te blijven houden.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Laat dan je naam en telefoonnummer achter. Meer is niet nodig! Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om je alles te vertellen over deze vacature en de mogelijkheden die je hebt binnen XTNT. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaande knop, of door een e-mail met als onderwerp ‘Bel mij’ te sturen naar Fabienne Soer (HR) via mailadres f.soer@xtnt.nl