XTNT is in beweging en zoekt projectleider mobiliteit

Breng jij graag overheid en bedrijfsleven in beweging? Lees dan verder!

Wij zoeken een nieuwe XTNT’er die werkgevers en overheden helpt bij het bedenken, vormgeven en implementeren van toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen. Mensen in beweging brengen en impact maken in een verandering van mobiliteitsgedrag, dat is waar jij naar streeft. Zo komen doelen rondom duurzaamheid, vitaliteit, verantwoord ondernemen en bereikbaarheid binnen handbereik.

Oplossingen ontstaan in samenwerking. Jij organiseert dat van begin tot eind! Je brengt de dialoog op gang tussen werkgevers, overheden, inwoners en marktpartijen. En je zet door, zodat de oplossingen die jij samen bedenkt ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Je vindt het leuk om een concrete sturende rol te vervullen, zoals projectleider in een reizigersaanpak, mobiliteitsmakelaar in een werkgeversaanpak of mobiliteitsmanager in een minder hinder project.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Wie ben jij?

Wij zoeken een nieuwe collega die:

  • in staat is mensen te verbinden en samen met hen tot concrete oplossingen komt;
  • graag de leiding neemt in een groep, initiatief toont en een proces durft te sturen;
  • durft af te wijken van de gekozen koers en van gebaande paden. Een uitgestippeld proces is niet in beton gegoten;
  • oog heeft voor de verschillende doelgroepen, en begrijpt dat oplossingen altijd maatwerk zijn;
  • communicatief vaardig is en van aanpakken weet;
  • 3-5 jaar ervaring heeft als projectleider;
  • oprecht, nieuwsgierig en bevlogen is – net als je nieuwe collega’s!

Het is natuurlijk mooi als je al ervaring hebt in het bedenken of toepassen van mobiliteitsoplossingen voor overheid, werkgevers en/of marktpartijen, maar het hoeft niet per se. We staan ook open voor kandidaten die in andere werkvelden projectleiderservaring hebben opgedaan en die nu graag het verschil willen maken in de mobiliteitswereld.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in een hecht team met uiteenlopende talenten. Het ontwikkelen en begeleiden van onze mensen staat bij XTNT op één. Om met elkaar te groeien en elke individuele medewerker in te zetten op zijn of haar talenten, gebruiken wij de TMA-Methode. Dat is een integraal talentmanagementsysteem dat we al jaren succesvol gebruiken. Plezier in het werk en met collega’s onderling vinden we heel belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat we regelmatig samenkomen. Zo organiseren we onder meer regelmatig (coronaproof) bijeenkomsten op locatie om de verbinding met elkaar te blijven houden, elkaar te inspireren en om van elkaar te leren.

Kom jij ons team versterken? 

Heb jij interesse om ons team te leren kennen? Laat dan je naam en telefoonnummer achter. Meer is niet nodig! Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om je alles te vertellen over deze vacature en de mogelijkheden die je hebt binnen XTNT. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaande knop, of door een e-mail met als onderwerp ‘Bel mij’ te sturen naar Fabienne Soer (HR) via mailadres hrm@xtnt.nl.