Vijf Vragen Vrijdag – Jelmer van Herpen

We blijven nog even in de verkeershoek met onze bezig bij Jelmer , die alles weet over verkeerskundig ontwerp en fietsstimulering. Benieuwd wat hij doet als hij niet bij XTNT aan het werk is? Lees dan vooral verder!

Reis anders en haal meer uit je reistijd

Om de A2 tussen Deil, ’s-Hertogenbosch en Vught in de toekomst bereikbaar te houden, is het belangrijk dat automobilisten overstappen op andere modaliteiten of vaker thuiswerken. Met de campagne ‘Haal meer uit je reistijd’ informeert mobiliteitsadviesbureau XTNT reizigers op dit traject over hun reisroute en -alternatieven, om zo ander reisgedrag te stimuleren.

Vijf Vragen Vrijdag – Ingeborg Haers

Begin juni spraken we met onze officemanager en spin in het web Petra. Na zelf vijf vragen te hebben beantwoord , neemt ze het stokje over en dus is het tijd voor een nieuwe Vijf Vragen Vrijdag. Met in deze editie voor het eerst (let op, spoiler!) een verkeerspsycholoog aan het woord: Ingeborg

Nationaal Fietscongres 2023, wij waren erbij!

Fietsstimulering brengt gedragsbeïnvloeding op verschillende niveaus met zich mee, iets waar we toch best wel wat over weten, al zeggen we het zelf. In dit artikel nemen we je daarom mee in onze ervaring met fiets gerelateerde projecten.

Van 50 naar 30: integrale aanpak biedt kansen voor zowel ruimte als mobiliteit

Waar jarenlang 50km/u de norm was binnen de bebouwde kom, lijkt dat nu te gaan veranderen. 30 km/u is veiliger, maar heeft daarnaast nog veel meer voordelen. Maar hoe pak je die verandering op een verantwoorde manier aan? En hoe benut je meekoppelkansen optimaal? Joep, Robert en Gaetano vertelden hierover aan Mobiliteitsplatform.

Vijf Vragen Vrijdag – Petra van Wamel

Wat is nu XTNT zonder onze onmisbare schakel op de werkvloer: Petra! Door verschillende rollen op te pakken, houd ze ons kantoor in hartje Utrecht draaiende. Wil je weten wat Petra doet tijdens een werkdag maar ook wat ze het liefst doet als ze niet aan het werk is? Lees dan vooral verder!

Terugblik Earth Valley Café 9 mei 2023

Op welke wijze kunnen we gedrag beïnvloeden? En hoe kunnen digitale oplossingen bijdragen aan een versnelling van die gedragsverandering? Deze en andere vraagstukken stonden centraal tijdens het Earth Valley Café op 9 mei.

Van 35 XTNT’ers naar Team XTNT

XTNT staat synoniem voor de mensen die er werken. Zonder XTNT’ers, geen XTNT. Goed zorgen voor dat team is dus van levensbelang. Zeker wanneer die XTNT’ers steeds meer hybride en flexibel werken.