Gaetano

Collega, Stagiair of toch wel collega: Gaetano

Het voelt allemaal nog een beetje onwennig, maar tegelijkertijd heel erg vertrouwd. Ik ben een nieuwe levensfase ingestapt. Op mezelf wonen, afgestudeerd én vertrekken naar het buitenland. Om precies te zijn: Wenen is mijn thuisbasis voor de aankomende vier maanden. Ik ben met mijn vriend meegereisd om er na mijn studie even op uit te gaan.

Minister Harbers bezoekt Doortrappen-Dag in De Ronde Venen

Met het programma Doortrappen helpen we ouderen om langer én veiliger te blijven fietsen. Dit doen we onder andere in opdracht van Provincie Utrecht, in samenwerking met Team Sportservice en VVN. Hoe mooi, als dat Minister Harbers een kijkje komt nemen bij dit prachtige project! In het persbericht hieronder lees je hier meer over.  

Nieuwe Collega Sjoerd

Van stagiair naar collega: Sjoerd

Na mijn scriptie te hebben afgerond, was het tijd voor een welverdiende vakantie, maar nu ben ik terug! Met trots mag ik vertellen dat ik het team van XTNT vanaf augustus ga versterken als junior communicatieadviseur.

Thuiswerken

XTNT ‘thuiswerkbeleid’ 2.0: hybride werken centraal

Grofweg 2 jaar na ons eerste thuiswerkbeleid artikel zijn we een stuk verder met ons beleid voor ‘hybride werken’. Hybride werken ja, want thuiswerken, dat is niet meer de focus. We richten ons juist op het zelf efficiënt indelen van ons werk, qua tijd en locatie. Maar wel met behoud van onze gezellige bedrijfscultuur. Hoe we dat doen? Je leest het in dit artikel, over ons beleid anno 2022.

snelweg met logo van XTNT en tekst 'XTNT is in beweging en zoekt jou!' Adviseur Minder Hinder

XTNT is in beweging en zoekt… een senior verkeerskundig adviseur!

Als senior verkeerskundig adviseur bij XTNT werk je aan diverse projecten. In het ene project ga je aan de slag met het vormgeven van verkeerskundige beleidsplannen of visies, terwijl je in een ander project de straat op gaat om een verkeersonveilige situatie te beoordelen.

snelweg met logo van XTNT en tekst 'XTNT is in beweging en zoekt jou!' Adviseur Minder Hinder

XTNT is in beweging en zoekt… een adviseur hinderaanpak!

Bij XTNT brengen we de boel graag in beweging. Maar tijdens wegwerkzaamheden komt ‘de boel’ nog wel eens tot stilstand. Zorg jij ervoor dat Nederland bereikbaar blijkt, ook tijdens wegwerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als adviseur hinderaanpak werk je aan toonaangevende projecten en zorg je bij wegwerkzaamheden voor een stevige bereikbaarheidsaanpak.

snelweg met logo van XTNT en tekst 'XTNT is in beweging en zoekt jou!' Adviseur Minder Hinder

XTNT is in beweging en zoekt een stagiair(e) communicatie!

Gezocht: Stagiair(e) Communicatie. Als stagiair krijg je bij ons alle ruimte om je ontwikkelen binnen het brede vakgebied van communicatie. Je gaat je zowel bezighouden met de communicatie voor en over XTNT, alsook je bijdrage leveren aan de projecten die wij uitvoeren voor onze klanten. Je krijgt ook een eigen stagebegeleider vanuit XTNT toegewezen, met daarbij alle vrijheid om zelfstandig dingen op te pakken.