XTNT-Logo
Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar de reis begint

Sta jij op een kruispunt in je leven en wil jij je koers verleggen? Bij XTNT start jouw reis naar persoonlijke en professionele groei. Bekijk hieronder onze vacatures. Ook als deze niet direct aansluiten op jouw reisplan, dan ontdekken we graag samen welke wegen naar samenwerking kunnen leiden.

Sluit je aan bij onze reis
Voor deze vacatures zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s:
XTNT-Werken-Bij

Samen maken we XTNT

Met een schat aan ervaring en toewijding streven we naar innovatieve en klantgerichte mobiliteitsadviezen. Samen bouwen we aan een betere, efficiëntere toekomst van mobiliteit.
XTNT-Werken-Bij-Team
Ontmoet het team van XTNT
Bij XTNT stap je in een hecht en enthousiast team. Hier werken unieke mensen met diverse achtergronden, verenigd door hun nieuwsgierigheid, oprechtheid en bevlogenheid. Van psychologie tot communicatie en stadsgeografie tot verkeerskunde, elk teamlid heeft een eigen expertise en focus op specifieke marktsegmenten of vakgebieden.
Waar geloven wij in?
Wij geloven in samenwerken met plezier. Onze afwisselende teamactiviteiten versterken het wij-gevoel. De werkcultuur, met aandacht voor een persoonlijke benadering en verbinding met de ander, leidt tot uitmuntende resultaten en tevreden opdrachtgevers. Ontwikkeling staat centraal bij XTNT. Met een ruim opleidingsbudget en persoonlijke coaching ondersteunen we je ambities en carrièregroei. Ben je klaar om onze collega's te ontmoeten en meer te leren over hun rollen? Ontdek hun verhalen op hun persoonlijke pagina's
Wat bieden wij
  • Een ongedwongen werksfeer binnen een sterk team.
  • Volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Veel flexibiliteit en zelfstandigheid in je dagelijks werk.
  • De mogelijkheid om mee te denken over de ontwikkeling van XTNT
  • Een tof kantoor in hartje Utrecht, goed bereikbaar met het OV.
  • Goede faciliteiten om thuis te kunnen werken, wanneer jij dat wil.

Vragen, open sollicitatie of een kopje koffie?

We beantwoorden graag je vragen over de reis van XTNT en hoe jij hier onderdeel van kunt zijn. Stuur een mailtje naar hrm@xtnt.nl en Mariette neemt binnen een week contact met je op. Liever bellen? Mariette is bereikbaar op 06-41160540. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het volgende contactformulier: