XTNT-Logo
Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ons team: pioniers in beweging

Met brede expertise in vernieuwende mobiliteitsoplossingen
In een wereld waar beweging synoniem staat voor vooruitgang, onderscheidt XTNT zich door innovatie in mobiliteit. Onze expertise ligt in het voorkomen van stilstand binnen het complexe mobiliteitslandschap. Met onze unieke, frisse blik en een diep begrip van menselijke mobiliteitsbehoeften ontwikkelen we samen met partners en opdrachtgevers creatieve, impactvolle oplossingen.
Of het nu gaat om het integreren van state-of-the-art technologieën, het stimuleren van gedragsverandering, of inventieve ontwerpen – XTNT werkt vanuit een breed palet aan expertise. Als bevlogen pioniers in beweging zetten we ons volledig in om met plezier en oprechte betrokkenheid de reis van onze partners en klanten te verbeteren. Bij XTNT beginnen we elke reis met een vraag: hoe kunnen we samen de mobiliteit van morgen vormgeven? Dit doen we vanuit 5 expertisegebieden, veelal in multidisciplinaire projectteams.
XTNT-Over-XTNT

Onze expertises

Mensen verplaatsen zich. Daarom bestuderen we verkeersstromen, infrastructuur en gedrag. We bedenken slimme manieren om verkeerssituaties overzichtelijker en verkeersveiliger te maken. Ook zorgen we ervoor dat fietsers, automobilisten en voetgangers in ons steeds drukker wordende verkeerssysteem samen veilig en efficiënt hun reis afleggen.

Gedragsverandering begint bij mensen begrijpen. Met onze kennis van psychologie en sociologie hebben we de juiste basis in huis om verkeersgedrag te doorgronden en te verbeteren. Zo vinden we manieren om veilig en duurzaam rijgedrag te stimuleren. Met als doel een betere bereikbaarheid, schonere verplaatsingen en minder verkeersongevallen.
Effectieve manieren vinden om de doelgroep te voorzien van de juiste informatie. Dat is waar onze communicatie om draait. Of dit nu binnen een project is, of richting reizigers. We willen begrijpen hoe informatie het best overgebracht kan worden, zodat we heldere, overtuigende en doelgerichte boodschappen creëren.
We doen iets nooit ‘zomaar’. We verzamelen relevante data en doen zelf ook onderzoek om ons werk te onderbouwen. Door inzichten en bronnen te combineren, vinden we het antwoord op jouw vraagstuk. Ook analyseren en evalueren we regelmatig: zo weten we zeker of iets werkt, en kunnen we nog aanpassen waar nodig.
Een project moet natuurlijk soepel en efficiënt verlopen. Daarom ondersteunen wij je bij het organiseren van taken en plannen. We coördineren teams, houden de voortgang in de gaten en zorgen ervoor dat doelen worden bereikt binnen vastgestelde tijdlijnen, budgetten en andere eisen.

Team

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers, partners, elkaar en met de samenleving. Want complexe problemen los je niet alleen op, dat doe je samen. Gaan we samen op reis naar nieuwe wegen en oplossingen?
XTNT-Icon

32 collega’s maken
samen XTNT

Werken bij

Sta jij op een kruispunt in je leven en wil jij je koers verleggen? Bij XTNT start jouw reis naar persoonlijke en professionele groei. Een kans om samen nieuwe wegen te verkennen.
XTNT-Home-Werken-Bij-Vacature
Wie weet begint jouw volgende reis bij XTNT. Verleg jij je koers?