XTNT-Logo
Menu
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bereikbaarheidsaanpak

Bereikbaarheids- aanpak

Het beperken van overlast voor de reiziger staat centraal in onze bereikbaarheidsaanpak.
XTNT zet in op een mix van strategieën en maatregelen om de impact van wegwerkzaamheden te minimaliseren. Met maatregelen die aanzetten tot niet of anders reizen, gerichte bereikbaarheidscommunicatie en slimme monitoring zorgen we voor een effectieve aanpak.
XTNT - Bereikbaarheidsaanpak - Afzetting

Onze visie op bereikbaarheidsaanpak

Ons hoofdwegennet staat voor de grootste onderhoudsopgave ooit. De doorstroming van verkeer en bereikbaarheid van bestemmingen komen daardoor onder druk te staan. Als we niets doen, loopt alles vast. Door wegwerkzaamheden slim aan te vliegen en automobilisten met spraakmakende campagnes te verleiden tot ander gedrag, pak je niet alleen het tijdelijke probleem van de hinder aan. Je verleidt mensen óók tot meer permanent ander (gewenst) gedrag en draagt zo bij aan een mobiliteitstransitie. Wegwerkzaamheden een probleem? XTNT ziet hinder als kans!

Onze werkwijze

In onze aanpak brengen we disciplines samen, zoals verkeersmanagement, mobiliteitsmanagement en bereikbaarheidscommunicatie. We denken grensverleggend en komen met slimme en effectieve maatregelen om hinder bij wegwerkzaamheden zo veel mogelijk te beperken. De adviseurs van XTNT hebben de expertise om een hinderaanpak te bedenken én te implementeren. Dit alles om hinder te beperken en bij te dragen aan een blijvende verandering.

Wat XTNT voor je kan betekenen

Afgestemd op jouw behoeften, focussen wij op advies over doelgerichte communicatie, nauwkeurige reis- & routeinformatie en mobiliteitsmanagement. De mobiliteitswereld blijft zo in beweging en bereikbaar, terwijl onze strategieën en campagnes de verbinding versterken en de doelgroep optimaal aangesproken wordt. Elke bereikbaarheidsvraagstuk vraagt om een advies op maat. Met onze expertise, zorgen wij hiervoor.

Heb je een (uit)vraag voor ons? Begin je reis met XTNT en stuur het naar ons op.

Verhalen

Onze klanten aan het woord…
Michiel Schepens
Michiel SchepensProvincie Noord-Brabant
Lees verder
“XTNT is een prettige partner om mee samen te werken. Ze kennen de inhoud, hebben een groot netwerk, nemen initiatief, denken in oplossingen en kansen, bewaken de planning en werken zelfstandig. Als opdrachtgever word je goed op de hoogte gehouden van de projectvoortgang en van eventuele projectrisico’s of gevoeligheden. Tenslotte is XTNT flexibel; als er een stapje extra gezet moet worden of als er wordt afgeweken van de offerte, wordt niet meteen begonnen over ‘meerwerk’."
Josselien Leenhouts
Josselien LeenhoutsRijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud
Lees verder
"Bij het programma SAA werken we al vele jaren samen aan mobiliteitsmaatregelen om de weg bereikbaar te houden tijdens de werkzaamheden. De medewerkers van XTNT komen met creatieve ideeën, en zijn op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld. XTNT heeft ervaring op veel projecten en zet dat goed in om SAA beter te maken. De medewerkers zijn open, benaderbaar en pro-actief. Ik raad iedereen aan om met XTNT te werken!"
Marcel de Lange
Marcel de LangeGemeente Utrecht
Lees verder
"Wij hebben goede ervaringen met XTNT als het gaat om het uitvoeren van verkeerskundige observaties op straat. Daarbij hebben zij bewezen dat ze over veel verkeers-/gedragskennis beschikken. Dit is voor ons heel waardevol bij het beoordelen van gewijzigde verkeerssituaties. Ook ons bestuur (raad/wethouder) hecht veel waarde aan onafhankelijk onderzoek van een bureau als XTNT."
Arthur Rietkerk
Arthur RietkerkProvincie Noord-Holland
Lees verder
"XTNT is een prettige club om mee te werken. Ze zijn flexibel en reageren altijd direct. Ook fijn dat ze proactief meedenken, zelfs wanneer dat niet altijd in hun eigen belang is."
Nick Knoester
Nick KnoesterGemeente Utrecht
Lees verder
"Deelmobiliteit zie je rijden op straat. Op de achtergrond is er veel voor nodig om dit goed geregeld te krijgen. XTNT helpt hier uitstekend bij waardoor we komende jaren weer vooruit kunnen."
Ada Aalbrecht
Ada AalbrechtROV Zuid-Holland
Lees verder
"Wij hebben voor XTNT gekozen omdat hun aanpak kwaliteit uitstraalde. In het project 'Rol van opvoeders in verkeerseducatie' hebben zij dit ook waargemaakt."
Margreet Bakker
Margreet BakkerRijkswaterstaat WNZ
Lees verder
"XTNT heeft een hoge standaard gezet voor de kwaliteit van de hinderaanpak bij onze wegwerkzaamheden."
Vorige
Volgende

Onze thema's

We besteden naast bereikbaarheidsaanpak ook aandacht aan de onderstaande thema’s. Nieuwsgierig? Klik door en lees er alles over!