XTNT-Logo
Menu
Search
Close this search box.

Contact

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met jouw vraagstuk rond mobiliteit, verkeersveiligheid en gedrag van reizigers? Je kunt direct contact met ons opnemen door te bellen of het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Uiterlijk 48 uur na ontvangst van je bericht, kun je een reactie verwachten (op werkdagen).

XTNT bezoeken?

Heb je een afspraak bij ons? Dan wijzen we je graag de weg! We zijn te vinden in hartje Utrecht. Op de vierde verdieping van kantoorgebouw de Daalse Kwint aan het Daalseplein om precies te zijn. Je kunt ons uitstekend bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en te voet!

Route vanaf Utrecht Centraal

Stopt je trein, bus of tram op het centraal station? Dan loop je vanaf daar binnen een paar minuutjes naar ons kantoor. Zoek in je favoriete kaarten app naar ‘XTNT’ en laat je navigeren naar het Daalseplein 101.
Wil je tijd besparen? Dan hebben we een binnendoorroute voor je die je nog net wat sneller naar kantoor leidt. Verlaat het station aan de centrumzijde en loop onder het bollendak door richting de Albert Heijn. Loop daar de trappen af naar beneden en loop rechtdoor tot je langs Inntel Hotels loopt. Na het Inntel ga je gelijk links. Voordat je de tunnel inloopt, steek je over naar de voetgangersbrug langs het spoor. Na de voetgangersbrug (trapje af) ga je direct linksaf onder de poort van de Smakkelaarsburgt door. Je loopt een stukje rechtdoor en als je bij de bocht vervolgens onder de gebouwen loopt, ben je op het Daalseplein. Hier vind je aan je linkerhand de ingang, waar je XTNT via de trap of de lift op de vierde verdieping vindt.

Als je met de fiets komt, laat het even weten! Dan zet één van onze collega’s je fiets in onze afgesloten fietsenstalling.

Route met de auto

Kom je met de auto? Dan kun je gebruikmaken van een van de transferia in Utrecht: Transferium Westraven, P+R Papendorp en P+R De Uithof. Van hieruit reis je met het openbaar vervoer binnen 15 minuten naar XTNT. Als je geen gebruik wilt maken van een P+R, dan kun je het beste parkeren in de parkeergarage aansluitend aan ons pand. Je kunt een parkeerplek reserveren met ParkBee.